Així és com definiria avui el nostre flamant magazine. Ha d’estar enllestit per dilluns a la tarda. Bé, ha d’estar enllestit per divendres a la tarda! I encara tenim una feinada terrible.

Avui la cosa ha anat de problemes tècnics. Començant per la manca de tècnics a l’aula. Menys mal que han tingut la bondat de quedar-se alguns per pura pena que els hi feiem. Mig arreglat allò dels tècnics, el problema ha sigut que el plató que hauria d’haver estat disponible, ens l’han tancat als nassos.

Si no hi ha profe a l’aula no hi ha plató. I si no hi ha ajudant del profe, menys encara. Així que els que havien de grabar a plató s’han quedat amb les ganes. Amb les ganes i amb la necessitat, clar. I l’horari truncat. Però en fi, la Marta ha sigut una crack i ha reorganitzat l’horari de divendres. L’equip d’edició es mereix un monument.

I finalment, el darrer problema ha sigut que tan sols quatre ordinadors tenien NewsCutter i tots els presents ens els hem estat disputant durant les vàries hores que hi hem estat tancats -no hem sigut pocs els que hem marxat a les 21h, després de 5 hores editant.

Sigui com sigui, els continguts del Magazine prometen! La majoria de gent s’ho està passant bé i la solidaritat va funcionant, sense grans crisis. Esperem que la mala sort d’avui constitueixi el gruix dels problemes tècnics que podem tenir divendres o dilluns.