Etiquetes

, , , , , , , , , , ,

Aquesta captura de pantalla ha estat extreta del web de Red Eléctrica de España, on es pot consultar a temps real el consum elèctric de la xarxa espanyola. En concret, la captura de pantalla és del consum que es va produir el 29 de març de 2012, és a dir, el dia de la Vaga General contra la reforma laboral.

A l’hora de valorar si una mobilització ciutadana com aquesta ha estat exitosa o no, aquest és un dels indicadors més fidedignes -o potser l’únic que, en principi, no hauria d’estar tergiversat per interessos d’uns o altres.

_________________________________________________________________

P/D: s’ha de llegir en profunditat el text dels fantàstics Presupuestos Generales del Estado 2012 que avui han presentat al Consell de Ministres (per pura casualitat després de les autonòmiques andaluses i asturianes i de la Vaga General), un text que promet posar els pèls de punta a qualsevol que s’atreveixi a repassar-ne el contingut. Afegeixo un altre enllaç, la Referencia del Consejo de Ministros que es publica al web de La Moncloa, per anar fent boca. Només avanço un aperitiu: quedeu-vos amb les paraules amnistia fiscal.